Labmix » Om Labmix

Om Labmix

Labmix - ett nytt företag men ändå med många års erfarenhet

Labmix Instrument AB är ett nystartat företag men jag som ägare (Jan-Ingvar Håkansson) startade redan 1992 försäljning och produktion av laborativa läromedel. Med en bakgrund som lärare har jag sen dess alternerat mellan eget företagande, arbete som lärare inom matematik och naturvetenskap/teknik samt som produktchef på företag inom denna bransch.

Labmix samarbetspartners

Frederiksen Scientific är vår absolut viktigaste samarbetspartner och vi kommer att sälja hela deras sortiment. Fredeiksen Scientific tillverkar enligt min bedömning fysikutrustning av världsklass och levererar över hela världen! Genom detta kontaktnät och med den långa erfarenhet jag själv har av branschen har Labmix tillgång till ett i stort sett komplett sortiment och med möjlighet att krydda sortimentet med ett urval produkter från företag både i Europa och genom direktimport från länder i Asien. Produkter som vi hoppas ni ska uppleva håller en god kvalitet till ett bra pris.

Produktspecialister att rådfråga

Med både en bakgrund som lärare och med en lång erfarenhet av de produkter vi idag säljer hoppas jag kunna besvara och ge råd om de flesta frågor. Dock har man inte alltid svar och då känns det tryggt med samarbetet med Frederiksen Scientific som har ett stort team där det ingår både personal med stort pedagogiskt kunnande och en stor teknisk kännedom om hur flertalet av de artiklar vi säljer är konstruerade.

Service

På kontoret i Mellbystrand hanterar vi enklare serviceärenden men vid behov har vi tillgång till hela Frederiksen Scientifics service och konstruktionsteam.

Kontaktuppgifter
janbild

Jan-Ingvar Håkansson

CEO & Ägare /Produktansvarig

Labmix Instrument AB
Brunnsvägen 28
312 60 MELLBYSTRAND

tel: 0709 - 699 519
mail: jan.hakansson@labmix.se